10-jarig jubileum Nb2n

Nb2n bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2011 is Ronnie Niesink gestart met Nb2n. Zijn doel was simpel, maar niet eenvoudig: mensen vanuit veiligheid en plezier laten werken aan kwalitatief, goed doordachte, projecten. 10 jaar later en 24 collega's rijker zeggen we met trots dat dit gelukt is. Wij blijven vanuit deze kernwaarde groeien en werken aan hoogwaardige projecten.

 

Het is bijzonder onderdeel te zijn van een onderneming waar werkgeluk voorop staat. De Nb2n-ers hebben Ronnie op 1 augustus verrast met een een Bernardus Golf Experience én een persoonlijk boodschap van ons allemaal. Een compilatie kan je hieronder in de video bekijken. 

 

Ronnie heeft het team verrast met een dag op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Gelukkig heeft hij een zonnige dag uitgekozen. Vrijdag 3 september toerden wij door de prachtige natuur tussen Harderwijk en Ermelo. Op de e-chopper! Vervolgens was het hard werken! Graven, straten maken en banden stapelen bij Big Stuff. De dag hebben we uiteraard afgesloten met een barbecue. 

 

Wij bouwen verder aan de volgende 10 jaar van Nb2n. Wil jij meebouwen? Neem dan contact met ons op. 


Verrassing voor Ronnie

compilatie video