Over nb2n

10 jaar geleden startte Ronnie Niesink het bedrijf met een helder doel: mensen vanuit veiligheid en plezier laten werken aan kwalitatief, goed doordachte, projecten. Hij noemde zijn bedrijf ‘in between’, dat afgekort is naar Nb2n. 

Inmiddels is Nb2n uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 20 specialisten werken aan kennis- en capaciteitsvraagstukken in de openbare ruimte. Wij ondersteunen overheden, ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus door heel Nederland. Nb2n is gestart vanuit de civiel- en cultuurtechniek.

Maar in een goed doordacht project kijk je natuurlijk verder. Daarom zie je in het huidige team verschillende vakgebieden, zoals groen, water en techniek, samenkomen. Kenmerk van de Nb2n-er is dat ze verder kijken en blijven ontwikkelen binnen en buiten hun specialisme.  

Wij bouwen aan een hecht team. Dit doen we door individuele ontwikkeling én kennis en de integrale kennis binnen de organisatie. Daarnaast zoeken we nieuwe collega's die hun eigen unieke talenten en kennis toevoegen. 

 

Met z'n allen dragen wij bij aan een kwalitatief betere, veiligere en duurzamere leefomgeving. Dit doen we met lef, humor, vol respect, door onafhankelijk advies te geven en verantwoordelijkheid te nemen.  

 

Van Nb2n mag je verwachten dat we meerwaarde bieden. Als organisatie doen we dit door een flexibele, kritische, bescheiden en integere houding. Wij nemen hierbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.   

Dit zijn de Nb2n-ers en daar zijn we trots op!