Arnoud Jordan Nb2n
Wil je meer van Arnoud weten?

Arnoud Jordan

Gedreven technisch projectleider binnen het fysieke domein

Sinds april 2017 ben ik in dienst van Nb2n. Ik heb een civieltechnische achtergrond en ruime ervaring bij aannemers, RWS, provincies en overheden. in hoofdzaak in Gelderland, Útrecht, Overijssel en Zuid-Holland.

 

Voornamelijk heb ik ervaring als technisch projectleider en directievoerder. Dat doe ik vanaf initiatief fase tot en met de oplevering van bouw-, en woonrijp maken, reconstructies en grootschalig onderhoud. Dit dan op zowel binnenstedelijke projecten alsook provinciale wegen en snelwegen.

 

Door opdrachtgevers word ik gevraagd, vanwege mijn gedegen technische kennis op uiteenlopende projecten,. Denk daarbij aan projecten waar bijvoorbeeld diverse soorten materialen worden toegepast zoals EPS bij onstabiele ondergronden. Doordat ik in diverse provincies projecten heb voorbereid en begeleid is mijn kennis van omgevingsfactoren en diverse ondergronden met de daarbij behorende risico’s groot.

 

Na mijn opleiding aan Van Hall Larenstein heb ik ook de vervolgopleiding voor de Master of Sciense gevolgd. Verder zijn mijn benodigde certificaten up-to-date.