Elwin Molenaar Nb2n
Wil je meer van Elwin weten?

Elwin Molenaar

Ervaren ontwerper met expertise in Civil 3D, Microstation en OpenRoads

Vanaf 1 juli 2016 werk ik bij Nb2n. Voordat ik bij Nb2n kwam heb ik al civieltechnische ervaring in binnen- én buitenland opgedaan. Van aannemerij en ingenieursbureaus tot diverse overheden. 

 

De meeste ervaring heb ik in de werkvoorbereiding, met name met projecten waarin “3D denken” belangrijk is. In de uitvoering gebruik ik Civil 3D en Microstation 3D. Naast de ontwerpen heb ik ervaring met bestanden voor machinebesturing, revisiegegevens aanleveren in Rijkswaterstaat (RWS) format en bestekken schrijven.

 

Door mijn ruime ervaring met Civil 3D en het toepassen van de Nederlandse CAD Standaard (NLCS) wordt ik door opdrachtgevers gevraagd voor uitvoering en in de advisering. Naast mijn civiele ervaring, heb ik inmiddels ervaring binnen groen, riolering en spoor. Hierdoor ben ik allround inzetbaar in het tekenwerk met de standaard software, zoals AutoCAD en Microstation. Duurzaamheid betekent voor mij dat ik door een goede voorbereiding en slimme oplossingen het uiteindelijke product toekomstbestendiger is. Natuurlijk is dit per project weer verschillend en een uitdagende puzzel.  

 

Men omschrijft mij als rustig, maar in mijn tekenwerk én in mijn eigen band ben ik bovengemiddeld snel. Mijn technische tekeningen vul ik graag aan met visualisaties, hierdoor worden projecten bijna tastbaar.  

 

Mijn expertises zijn:  

Civil 3D 

Microstation  

OpenRoads 

RAW 

UAV 

Geodesie 

Civiel- en cultuurtechnische voorbereiding