Hylke Pander Nb2n

 

 

Wil je meer van Hylke weten?

Hylke Pander

Ambitieus bomenexpert

Sinds mei 2017 werk ik bij Nb2n. Ik heb een groentechnische achtergrond. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij aannemers, adviesbureau en overheden.

 

Ik heb voornamelijk ervaring als toezichthouder en adviseur bomen voor diverse overheden.

 

Door opdrachtgevers word ik gevraagd vanwege mijn grote kennis en expertise op het gebied van bomen. Ik ben gecertificeerd Boomveiligheidscontroleur en Controleur Handboek Bomen. Net als een select gezelschap ben ik gecertificeerd Data Inspecteur Bomen. Aanvullend aan deze kennis heb ik bomen in stedelijke omgeving en een jaar geschiedenis gestudeerd. Daardoor kan ik de herkomst van bijvoorbeeld groen herleiden. Verder ben ik sociaal, leergierig en pas ik mij snel aan een omgeving aan. Ik voorzie mijn collega’s van advies, bij vraagstukken tijdens werkzaamheden in en rondom bomen.

 

 Zoals al aangegeven bezit ik de meeste certificaten om een gedegen advies over bomen, standplaatsen en snoei of rooien te geven. Van april 2018 t/m april 2021 heb ik gewerkt voor het ingenieursbureau van Gemeente Haarlemmermeer. Daar heb ik ondersteuning te geboden op het gebied van Boomveiligheidscontroles. De teammanager van de afdeling zei er het volgende over.

Rol

Boomveiligheidscontroleur

Opdracht

Het uitvoeren van boomveiligheidscontroles op het boombestand van Gemeente Haarlemmermeer.

Waardering

Tevreden 

Hylke is een deskundig persoon op het gebied van BVC. Weet hoe hij aannemer moet beoordelen / controles uitvoeren.

Hij weet juiste gegevens uit beschikbare systemen te halen (Gisib).