Leroy van Drie Nb2n
Wil je meer van Leroy weten?

Leroy van Drie

Adviseur in het beheer en onderhoud van het fysieke domein

Sinds oktober 2015 ben ik in dienst van Nb2n. Ik heb een civiel-, en een groen technische achtergrond.  Mijn ervaring deed ik op bij aannemers, ingenieursbureaus, overheden, provincies en Rijksvastgoed.

 

Ik heb voornamelijk ervaring als allround toezichthouder/directievoerder en werkvoorbereider bij onderhoudsprojecten op wegen, groen en water. Maar ook als beheerder op rijksvastgoed terreinen. Ik heb bij VHL de opleiding Management buitenruimte gevolgd. Dat zorgde ervoor dat ik met mijn ruime praktische kennis de theoretische vertaling kan maken.  Het resulteert in een nog beter onderbouwd advies.

 

Door opdrachtgevers word ik gevraagd vanwege mijn ruime en allround kennis en ervaring. Ik heb een groot aanpassingsvermogen. Ik ben in staat om te starten vanuit inspecties en hier een gedegen en praktisch uitvoerbaar advies op te geven. Voornamelijk wordt mijn expertise op beheerafdelingen gevraagd. Daardoor ben ik in staat om vanuit diverse disciplines te beoordelen of onderhoud nodig is en of dit te combineren is.