Anouk Brouwer Nb2n

werving en marketing

Wil je meer van Niek weten?

Maak eenvoudig een persoonlijke afspraak. Kies een datum en tijd. Onze afspraak komt automatisch in mijn agenda.

nicole Behnke

Ik help met een betere baan

Wat is jouw rol binnen de organisatie?

Binnen de organisatie werf ik vakmensen en verzorg ik de marketing. Voor mij is het belangrijk mensen te helpen met een betere baan. Nb2n is een fijne werkgever en dat verhaal vertel ik je graag persoonlijk en via sociale media. In de werving onderzoek ik je talenten en waar je energie van krijgt. Kennis of ervaring binnen civiel- en cultuurtechniek of de openbare ruimte belangrijk. Maar nog belangrijker is dat je bij de werkcultuur past.   

Werk je ook op projecten?

Tot nu toe niet, maar ik sta overal voor open. Het moeten wel projecten op het gebied van organiseren/ regelen, personeel of marketing binnen de openbare ruimte zijn. Na mijn afstuderen, bos- en natuurbeheer, ben ik direct in de werving gestart. Ik ben hierdoor een generalist binnen de specialisatie leefomgeving. 

Hoe kom je als bos- en natuurbeheerder in de werving?

Tijdens mijn opleiding lag mijn interesse al bij (digitale) communicatie. Voor mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de communicatie over de Ecologische Hoofdstructuur (EHS). Het resultaat was een website met eenvoudige uitleg over de EHS en de locaties van projecten. Dit is 20 jaar geleden, voor dit tijd was dit een nieuw soort afstudeerproject.  

 

Na mijn afstuderen heb ik gezocht naar werk dat bij mij past. Tot ik werd benaderd voor de functie intercedent bij een groen uitzendbureau. Mijn interesse in mensen en de kennis van het vakgebied, kwamen in deze functie samen.  

Hoe ben je bij Nb2n gaan werken?

In 2013 werd mijn afdeling, en dus ook mijn baan, opgeheven. Ik overwoog voor mezelf te starten en heb veel ondernemers, waaronder Ronnie Niesink, gesproken. Maar ondernemer zijn is echt anders dan ondernemend zijn. Ronnie gaf mij de kans bij Nb2n met Hall4 te starten. Alles moest bedacht en gemaakt worden. In die tijd heb ik meer geleerd dan in de jaren ervoor. Zo leerde ik onder andere steeds meer over marketing. Sinds 2021 ben ik naast Hall4 ook verantwoordelijk voor de werving en marketing bij Nb2n.  

Deze interviews, neem jij die ook af?

Ja, ik interview de collega's over hun werk of projecten.  

En hoe was dit interview met jezelf?

Leuk interview, best gek om zo met jezelf te praten. Ik wil eigenlijk nog veel meer vertellen over Nb2n als werkgever. Ben jij nieuwsgierig? Maak een afspraak in de kalender. Zet je er bij dat je meer wilt weten over Nb2n?