Niels Roelofsen Nb2n
Wil je meer van Niels weten?

Niels Roelofsen

Gedreven toezichthouder met expertise in het beheer van de openbare ruimte

Sinds maart 2018 ben ik in dienst van Nb2n. Ik heb een groen- en civieltechnische achtergrond. Ik deed mijn ervaring op bij aannemers en overheden.

 

Ik heb voornamelijk ervaring als toezichthouder en uitvoerder bij onderhoudswerkzaamheden binnen het beheer van de openbare ruimte. Daarnaast heb ik de nodige ervaring opgedaan in de begeleiding van  snoeiwerkzaamheden aan bomen.

 

Door opdrachtgevers word ik gevraagd, vanwege mijn leergierigheid en de snelheid waarop ik zaken oppak en mij dingen eigen maak. Ik ben goed in staat mensen te overtuigen en te motiveren. Ondanks mijn leeftijd weten opdrachtgevers dat ik bij de projecten altijd mijn mannetje weet te staan en waar ik ervaring mis, deze altijd bij mijn collega’s weet te halen. Op projectlocaties weet ik hier goed mee om te gaan.

 

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden volg ik duaal de opleiding Land- en watermanagement aan Van Hall Larenstein. Dat doe ik om mijn praktijkervaring verder aan te vullen met de theoretische onderbouwing.Van juli 2019 t/m april 2020 heb ik gewerkt voor Gemeente Amstelveen. Het was een fijne tijd en zij waren erg tevreden over het werk dat ik daar deed.

Rol

Toezichthouder infrabeheer

Opdracht

Verzorgen van het toezicht en de bijbehorende administratie op dagelijks onderhoud t.a.v. infrawerkzaamheden.

Waardering

Prettig persoon

Breed inzetbaar

Gemakkelijk benaderbaar

Specifieke toelichting

Zeer tevreden.