Roderik Klaassen Nb2n

 

 

 

Roderik Klaassen

Senior werkvoorbereider met expertise op complexe projecten

Sinds februari 2020 ben ik in dienst van Nb2n. Ik heb een brede civieltechnische achtergrond en ruime ervaring bij overheden en ingenieursbureaus.

 

Voornamelijk heb ik mijn ervaring opgedaan als senior werkvoorbereider en projectleider bij het inrichten van de openbare ruimte, saneringen en aanleg van riolering.

 

Vanuit mijn rol als senior werkvoorbereider heb ik ervaring opgedaan met diverse bestekprogramma’s. Waardoor ik zeer bedreven in het opstellen van diverse contract vormen in de GWW sector. Door mijn ruime ervaring met het CAD programma Microstation, kan ik deze contracten van de nodige technische tekeningen en visuele bijlagen voorzien.

 

Hierdoor ben Ik inmiddels een ervaren allrounder en kan mijzelf omschrijven als adviseur voor opdrachtgevers. Mijn uiteenlopende opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik binnen diverse disciplines mijn werkzaamheden kan verrichten.

Ik ben zeer serieus en hou mijzelf goed op de hoogte van de laatste eisen en wet- en regelgeving binnen mijn vak gebied. Door mijn ervaring als senior werkvoorbereider en projectleider, kan ik in een projectteam vanuit beide perspectieven meedenken en zo pro actief handelen op vraagstellingen.

 

Mijn hart ligt, als senior werkvoorbereider, bij het inhoudelijk opstellen van GWW contracten, waar ik voornamelijk energie haal uit de complexe contracten. In deze rol, samen met mijn kennis van projectleiding, kan ik op de juiste punten de risico’s inschatten, voorsorteren en adviseren over de te nemen acties.

 

Doordat ik voor langere tijd bij diverse organisatie heb gewerkt, kan ik mij makkelijk bewegen binnen organisatie structuren. Concreet betekend dit dat ik weet waar ik moet zijn binnen een organisatie.

 

Naast mijn relevante opleidingen en actuele cursussen, heb ik kennis van UAV, UAV-gc E&C en RAW contracten.