Ronnie Niesink Nb2n

  

 

Wil je meer van Ronnie weten?

Ronnie Niesink

Waarom doe ik wat ik doe en wat kan ik bieden:

In 1998 ben ik op het gebied van Land, water en milieu en bos en natuurbeheer afgestudeerd. Ik heb ruime ervaring binnen zowel de techniek als de commercie.

 

In 2011 ben ik Nb2n gestart met de overtuiging dat ik een belangrijke bijdrage wil leveren aan een kwalitatief betere leefomgeving. Voor het personeel betekent dit een organisatie waarin ze zichzelf kunnen zijn, zich goed kunnen ontwikkelen en waar iedereen voor elkaar klaar staat. Voor de opdrachtgevers betekent dit de juiste dienstverlening, meer krijgen dan enkel 1 persoon, namelijk een oplossing. Verder mag de opdrachtgever verwachten dat onze medewerkers zich “tussen” haar mensen positioneert. Met als doel dat ze conform haar visie handelen. Zo maken we projecten binnen de fysieke leefomgeving kwalitatief net dat stuk mooier, veiliger en duurzamer.

 

Vandaar de naam Nb2n (In-Between).

 

Om de dienstverlening en mijn collega’s nog meer ondersteuning te bieden ben ik dagelijks actief om mensen te overtuigen van onze manier van werken. Hierdoor mogen wij steeds weer nieuwe mensen en opdrachtgevers verwelkomen.

 

Ik ben trots op ons team.