Sjaak Boer Nb2n
Wil je meer van Sjaak weten?

Sjaak Boer

Veelzijdig op cultuurtechnisch en civieltechnisch gebied.

Sinds mei 2016 ben ik dienst  van Nb2n. Ik heb een groen- en civieltechnische achtergrond. Ik deed ruime ervaring op bij aannemers, overheden. Zelf was ik 14 jaar ondernemer met mijn eigen hoveniersbedrijf.

 

Ik heb veel ervaring als tactisch werkvoorbereider en ontwerper bij zowel overheden als aannemers. Ik zet mijn kennis en ervaring in om teamleiders te ondersteunen. Dat doe ik om naast de dagelijkse projecten ook afdelingen en werkzaamheden te optimaliseren. Verder houd ik me veel bezig met het optimaliseren van websites en het maken van kennismaking- en bedrijfsvideo’s.

 

Door opdrachtgevers word ik gevraagd vanwege de kracht om de werkvoorbereiding door te vertalen naar een goede uitvoering.  Verder ben ik sterk in het automatiseren van processen, zonder de productiviteit uit het oog te verliezen. Vaak ben ik op de achtergrond werkzaam als adviseur voor teamleiders. Het doorzien van het voorbereidings- en het uitvoeringsproces is hetgeen ik sterk in ben. Daar weet ik altijd optimalisatieslagen te behalen. Ik ben positief kritisch en integer. Verder ben ik sterk om diverse uiteenlopende werkzaamheden op te pakken. Opdrachtgevers waar ik gevraagd ben, weten dat ik een spin in het web kan zijn, als dat nodig mocht zijn.

 

Naast relevante opleidingen ben ik in het bezit van AutoCad cursussen en een expert in het gebruik van Officepakketten, visualisatie en 3D pakketten.
Van januari 2017 t/m december 2018 heb ik gewerkt voor Cyclus. Het was voor mij mogelijk om ondersteuning te bieden in een complex takenpakket. De manager van de afdeling BOR zei er het volgende over.

Rol

Senior werkvoorbereider

Opdracht

Werkvoorbereiding in de afdeling BOR.
Inzetgebied breed: Groen, civiel, riolering, evenementen en ondersteuning in managementtaken.

Waardering

Ik heb Sjaak de afgelopen jaren leren kennen als een zeer prettige en loyale collega. Sjaak is multi-inzetbaar, pakt pro-actief zaken op en streeft een hoog kwaliteitsniveau van het geleverde werk na. Dat was bij Cyclus niet altijd even makkelijk omdat de afdeling moest worden afgebouwd. Desondanks bleef Sjaak tot het laatst toe op zijn post, zich verantwoordelijk voor het werk tonen en meewerken aan een goede afronding van zaken. Ook heeft Sjaak bijgedragen aan de goede werksfeer die we op de afdeling hadden. Sjaak is een plezierige collega. Dank voor je inzet en betrokkenheid. Ik wens je een mooie nieuwe uitdaging toe.