De grens opzoeken in sjieke ontwerpen

Wil jij aan de slag als ontwerper? neem contact op over de opties

Deze vacature is ingevuld!

Bureau Verbeek is een ontwerpbureau dat, zoals ze het zelf zeggen, sjieke  projecten bedenkt én begeleidt in de uitvoering. Bijzonder is dat ze in Nederland, Duitsland én België de meest uiteenlopende buitenruimtes ontwerpen.

Je hoeft geen talenwonder te zijn om hier te werken, een goede kennis van het Nederlands en Engels is voldoende. De opdrachten zijn divers, dus zowel stedelijk als landelijk, grote en kleine schaal en alles ertussen in. Wat ze maken is altijd maatwerk en je bent als architect/ontwerper van A tot Z bij het project betrokken.

Junior tot senior. Gedreven moet je zijn!

Je bent een gedreven ontwerper/ architect en werkt graag in een dynamische regio. Voor de organisatie is het belangrijk de juiste persoon binnen het team te vinden.

Ervaring is mooi meegenomen, maar ik ga ook graag in gesprek met een ambitieuze starter. Belangrijk is dat je de ontwerpvraag op zowel een originele als praktische manier kan vertalen.

Binnen deze functie is communicatie tussen alle belanghebbenden belangrijk, van ambtenaar, burger tot collega. Uiteindelijk gaan jullie als team voor een buitenruimte die sjiek voelt.

Jouw kennis en ervaring

  • Een afgeronde theoretische of universitaire opleiding. Bijvoorbeeld Tuin & Landschapsinrichting of Landschapsarchitectuur;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met duurzaamheid en klimaatadaptatie;
  • Ervaring met AutoCAD-, Adobe en Officepakket;
  • Oog voor (beeld) kwaliteit.

Vrijheid, vertrouwen én een rechtstreeks dienstverband

Bureau Verbeek bestaat al 22 jaar, het is een stabiel bedrijf dat volop aan mooie projecten werkt. Je start met een rechtstreeks jaarcontract. Blijkt na dit jaar dat de samenwerking goed gaat krijg je een vast dienstverband.  Heb jij zin in nieuwe uitdagingen en mooie projecten? Solliciteer dan nu!

gezocht

Stuur een bericht via het formulier óf plan direct een belafspraak. Jouw cv stuur je later. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg jij begeleiding en terugkoppeling vanuit NB2N.

logo bureau verbeek zw

wil jij

meer weten?

Plan een 15 minuten afspraak

Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing

Als ontwerper bij bureau Verbeek

Krijg je vertrouwen

Ben je graag bij je collega's, maar vrij is vrij.

Teken je graag buiten de lijntjes

Ontvang je een goed salaris

Krijg jij ontwikkelingsruimte

De stappen na jouw sollicitatie

Jij ontvangt een automatische bevestiging. Binnen 2 werkdagen krijg jij persoonlijk bericht.

Wij gaan in gesprek over jouw loopbaan, talenten en waar jij energie van krijgt.

Hebben wij jouw profiel goed in beeld? Zoeken wij met jou naar dé betere baan.

Solliciteer jij bij NB2N, dan krijg jij een online talententest. Ook bij andere organisaties kan een assesment bij de procedure horen.

Er is een match! Jij krijgt een functie voorstel met de arbeidsvoorwaarden.