Zorg dragen voor duurzaamheid

Noord-Holland // 32-40 uur // rechtstreeks dienstverband // bruto maximaal € 5.439,- bij 40 uur per week

Jij krijgt de mooie taak om als adviseur duurzaamheid en openbare ruimte bij te dragen aan onze ambitie om 50% te groeien in de komende 3 jaar.

Waar wij nu voor drie gemeenten de volledige openbare ruimte beheren, hebben wij de ambitie dat voor al onze gemeenten te doen. Dit betekent investeren in het opbouwen van je netwerk bij onze aangesloten gemeenten.

Op de hoogte van ontwikkelingen

Jij neemt deel aan landelijke netwerkgroepen. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Recent heeft de organisatie een innovatieve methode ontwikkeld om het mediterrane draaigatje (een invasieve mier) te bestrijden. Rond duurzaamheid en circulariteit lopen veel projecten, zoals circulaire verwerking van bermgras en hergebruik van materialen.

Een afwisselende functie

Binnen deze uitdagende rol ben jij sparringpartner en adviseur voor de interne organisatie, gemeenten en andere stakeholders op tactisch inhoudelijke vraagstukken.

Een functie met gewicht

Binnen deze functie breng jij innovatie voor je organisatie en de klanten. Hiervoor vragen wij een wo-niveau. Daarnaast heb jij al ervaring als beleidsadviseur of consultant. Je bent zeker 32 uur per week werkzaam. Je bent klantgericht, kan goed organiseren en pakt projecten analytisch aan.

gezocht

Stuur een bericht via het formulier óf plan direct een belafspraak. Jouw cv stuur je later. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg jij begeleiding en terugkoppeling vanuit NB2N.

wil jij

meer weten?

Plan een 15 minuten afspraak

Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing

Als senior adviseur duurzaamheid

Bouw je een groot netwerk op

Kan je 50% vanuit huis werken

Draag jij bij aan innovatie

Ontvang je maximaal € 5.439,- salaris

Blijf jij een leven lang leren

De stappen na jouw sollicitatie

Jij ontvangt een automatische bevestiging. Binnen 2 werkdagen krijg jij persoonlijk bericht.

Wij gaan in gesprek over jouw loopbaan, talenten en waar jij energie van krijgt.

Hebben wij jouw profiel goed in beeld? Zoeken wij met jou naar dé betere baan.

Solliciteer jij bij NB2N, dan krijg jij een online talententest. Ook bij andere organisaties kan een assesment bij de procedure horen.

Er is een match! Jij krijgt een functie voorstel met de arbeidsvoorwaarden.