Projectleiding

Opdrachten scherp krijgen en houden


Nb2n-ers hebben ervaring met projecten in de openbare ruimte. Het werken met zowel publieke als private partijen is ons bekend. Het is de kunst om bij de opdrachtgever de vraag achter de vraag te achterhalen, vooral door goed te luisteren. Afspraak is afspraak, maar ook flexibiliteit op het juiste moment. Wij halen plezier uit ons werk door samen te gaan voor het beste resultaat. Wij zien en begrijpen hoe we vanuit onze rol kunnen helpen de visie van de opdrachtgever waar te maken. 

 

We hebben kennis en ervaring met de vakgebieden groenvoorziening, infratechniek, civiele- en cultuurtechniek. Nb2n-ers zijn bekend met het werken met de UAV-gc en RAW-systematiek en beschikken over een HBO werk- en denkniveau. 

 

Bij projectleiding organiseren en coördineren we het totale proces ( (initiatief / ontwerp / voorbereiding / contractvorming / realisatie) voor multidisciplinaire projecten binnen de Openbare ruimte. 

 

We organiseren het project op basis van de fasen van projectmatig werken. Het is belangrijk om de wensen en belangen van de opdrachtgever voorop te stellen. We bewaken de activiteiten, de voortgang van het project en zorgen voor de juiste afwegingen en gesprekken om te komen tot een goed breed gedragen projectresultaat. 

 

Uiteraard verliezen we hierbij het vastgestelde budget niet uit het oog.