solliciteren?

Stuur je cv of LinkedIn profiel >

Groen geeft ruimte

Veenendaal // 24-36 uur // senior of medior met beleidservaring

Jij gaat werken vanuit jouw gedegen kennis én passie voor stedelijk groen, biodiversiteit en klimaatadaptatie. Dit doe jij door projecten te leiden, hierover te adviseren en schrijf jij beheer- en (groen)beleidsplannen voor gemeenten, waterschappen, provincies en andere organisaties. Jij brengt jouw kennis over natuur, ecologie en landschap in de projecten in.

Jij weet wat werkt in de praktijk! In jouw teksten staan jouw inzichten bondig en helder verwoord met de juiste beelden.

Binnen dit team krijg je veel autonomie en versterk je elkaar in kennis en talenten.

Van kop tot staart

Voel jij je verantwoordelijk van begin tot eind? Dat past precies bij deze functie, want je bent van acquisitie tot en met de begeleiding bij het project:

 • Werven van opdrachten en opstellen van offertes. Wij streven ernaar dat je een plantraject van kop tot staart uitvoert. Dus van het eerste (acquisitie)gesprek tot de oplevering van het eindresultaat.
 • Analyseren en adviseren over uiteenlopende groene vraagstukken in stad en landschap.
 • Opstellen van beleids- en beheerplannen voor (openbaar) groen, natuur en de fysieke leefomgeving.
 • Organiseren van (digitale en fysieke) participatie bij plantrajecten met bijvoorbeeld inwoners en belangenorganisaties.
 • Voorbereiden, leiden en begeleiden maar ook uitvoeren en ondersteunen van groene projecten. Vaak is dit in teamverband, maar het kan ook zelfstandig zijn.

Naast een mooie baan krijg jij:

 • Wel 20 enthousiaste collega's, professionals in beleid, beheer en monitoring van de buitenruimte.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring krijg jij een mooi salaris.
 • Bij de functie hoort een inwerkperiode. Bij gebleken geschiktheid zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bureau.
 • De werktijden zijn flexibel.
 • Er zijn volop mogelijkheden om vanuit huis te werken en wanneer nodig gebruik te maken van de overlegruimte en flexplekken op kantoor in Veenendaal.

Wie zijn Eco Consult?

Eco Consult – Groen, Monitoring & Management is een onafhankelijk adviesbureau voor groen, monitoring en management van de buitenruimte. Zij werken in zowel Nederland als België (Vlaanderen) vooral voor (semi)overheden. Het adagium ‘Groen geeft ruimte’ staat centraal in hun activiteiten. Vanuit een betrokken houding en met vakmanschap zijn zij steeds op zoek naar antwoorden en oplossingen voor hun opdrachtgevers. Hierbij schromen zij niet waar nodig ‘buiten de lijntjes’ te denken en gevraagd of ongevraagd te komen met een alternatieve aanpak. De termen ‘integraal’, ‘persoonlijk’ en ‘maatwerk’ vormen steeds de kern van hun benadering. Eco Consult adviseert over beleid en beheer van de groene en openbare ruimte in de vorm van onder andere groene beleids-, beheer- en structuurplannen. Daarnaast meten, onderzoeken en analyseren zij het hele spectrum aan thema’s en voorzieningen in de buitenruimte in de vorm van onder andere monitoring, beleidsschouwen en natuur- en bewonersonderzoeken.

gezocht

adviseur groen & ecologie

Solliciteer op deze functie door een bericht te sturen via het formulier óf plan direct een belafspraak. Wij helpen jou met een goed cv.  Tijdens de sollicitatieprocedure krijg jij begeleiding en terugkoppeling vanuit NB2N.

wil jij

meer weten?

Plan een 15 minuten afspraak

1627417767

Als adviseur groen & ecologie

Werk jij thuis of op locatie

Past jou salaris bij jouw ervaring

Kan jij de tijd flexibel inplannen

Werk jij bij een sociale werkgever

Kan jij persoonlijk ontwikkelen

Wat breng jij mee?

Van de adviseur groen & ecologie verwachten wij dat deze een afgeronde groen hbo-opleiding heeft en professioneel kan werken met gangbare software in het vakgebied.

Daarnaast zijn de volgende punten belangrijk:

 • Jij bent flexibel, van inzetbaarheid tot het omgaan met onverwachte aanpassingen in opdrachten en planningen.
 • Met jouw ervaring schrijf jij aansprekende adviesrapporten. Deze zijn naast inhoudelijk correct, leesbaar en bondig geschreven.
 • Met jouw enthousiasme kan jij plannen mondeling toelichten, mensen meenemen in het traject en actief meedenken aan vernieuwingen en ontwikkelingen.

Wat is verder leuk te weten

Eco Consult GMM geeft jou veel ruimte voor ontwikkeling, werktijd en werklocatie. Ondernemende mensen, die verantwoordelijkheid leuk vinden en graag de klant goed helpen passen goed in deze werkcultuur. Daarnaast ben jij sociaal en deel jij jouw kennis met jou teamgenoten.

De stappen na jouw sollicitatie

Jij ontvangt een automatische bevestiging. Binnen 2 werkdagen krijg jij persoonlijk bericht.

Wij gaan in gesprek over jouw loopbaan, talenten en waar jij energie van krijgt.

Hebben wij jouw profiel goed in beeld? Zoeken wij met jou naar dé betere baan.

Solliciteer jij bij NB2N, dan krijg jij een online talententest. Ook bij andere organisaties kan een assesment bij de procedure horen.

Er is een match! Jij krijgt een functie voorstel met de arbeidsvoorwaarden.