Werken aan een veilige bodem

Nederland // 40 uur // veel autonomie

Als milieukundig begeleider reis jij door Nederland naar de meest uiteenlopende en bijzondere plekken. Van defensie terreinen tot woonwijk of bos. Deze locaties hebben één ding gemeen, er vindt sanering van de bodem plaats. Of dit is vanwege een drugslab, een oliedrukleiding, asbest of Japanse duizendknoop, jij houdt toezicht en controle op de sanering.

Naast veel afwisseling heb jij veel vrijheid

Binnen het team overleggen jullie de projecten en maak jij jouw eigen planning. Bij calamiteiten pas jij jouw planning uiteraard weer aan. Jij bent verantwoordelijk, waardoor jij de vrijheid hebt jouw werk gunstig in te plannen.

Complexe projecten

Jij gaat werken bij een landelijke speler en koploper. Hierdoor werk jij vaak op grote en complexe projecten. Interessant en uitdagend met weinig BUS-meldingen!

Goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden

Afhankelijk van jouw werkervaring verdien jij rond de €2.850 voor een starter tot €4.490 voor een senior. Door de 32 vakantiedagen heb jij extra tijd jouw salaris nuttig te besteden. Jij reist door heel Nederland in jouw volledig uitgeruste veldauto of-bus.

Wil jij blijven ontwikkelen? Dat kan door gebruik te maken van de interne academy of door externe vakopleidingen en certificering!

gezocht

Solliciteer óf plan een belafspraak met NB2N. Wij begeleiden jou bij deze sollicitatie, bijvoorbeeld door jou te helpen met het cv en bij de voorbereiding.

wil jij

meer weten?

Plan een 15 minuten afspraak

Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing

Als milieukundig begeleider:

Werk jij bij een sociale én vitale werkgever

Zie jij heel Nederland

Krijg jij 32 vakantiedagen

Ontvang jij een goed salaris en pensioen

Is er volop ontwikkelingsruimte

Jij werkt veel samen

Op kantoor ben jij welkom voor de vrijmibo, waar jij met het team van ongeveer 10 mensen de week kan afsluiten. Binnen de projecten werk jij met opdrachtgevers, aannemers en jou collega’s. Het is daarom fijn wanneer jij gemakkelijk contact legt, assertief bent en oplossingsgericht werkt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Natuurlijk ben jij voornamelijk bezig met het zelfstandig en veilig uitvoeren van milieukundige begeleiding bij saneringsprojecten. Hierbij houd jij toezicht en controle op het verloop van de sanering conform het saneringsplan, bestek en beschikking van het bevoegd gezag. Afwijkingen in de overeengekomen milieuhygiënische- en veiligheidsaspecten zie jij en leg jij vast. En als laatste wikkel jij de uitgevoerde saneringen goed af.

Een duidelijke opdracht en een heldere werkwijze is jouw bekent. Toch is iedere dag anders, omdat ieder project zijn eigen uitdagingen kent. Bij een calamiteit gooi jij jouw plannen om en pas jij jouw planning aan.

Welke kennis heb jij?

Voor een specialistische functie als dit heb jij vakkennis nodig. Dat wat jij nog niet kan, ga jij leren. Jouw collega milieukundig begeleider hebben een afgeronde hbo-opleiding richting milieukunde of civiele techniek. Dit hebben zij aangevuld met de volgende erkenningen:

  • Erkenningen conform BRL 6000 (protocol 6001, 6002 en/of 6003)
  • Erkenning conform de BRL 2000 Veldwerk Milieuhygiënisch bodem- en waterbodemonderzoek (protocollen 2001, 2002 en 2018)
  • Protocol 6001 is noodzakelijk en 6002 en 6003 een wens.

Het team zoekt een leergierige collega, dus heb jij een afgeronde relevante mbo-opleiding én volg jij op dit moment een hbo-opleiding? Neem dan zeker contact op!

Wanneer ga jij starten?

Solliciteer op de vacature milieukundig begeleider en start in het voorjaar met een nieuwe uitdaging met veel vrijheid binnen een dynamisch team!

De stappen na jouw sollicitatie

Jij ontvangt een automatische bevestiging. Binnen 2 werkdagen krijg jij persoonlijk bericht.

Wij gaan in gesprek over jouw loopbaan, talenten en waar jij energie van krijgt.

Hebben wij jouw profiel goed in beeld? Zoeken wij met jou naar dé betere baan.

Solliciteer jij bij NB2N, dan krijg jij een online talententest. Ook bij andere organisaties kan een assesment bij de procedure horen.

Er is een match! Jij krijgt een functie voorstel met de arbeidsvoorwaarden.

Vacature Milieukundig begeleider