Werken aan projecten in de openbare ruimte

wij zoeken

Realiseer jouw project samen met onze experts! Via onze ingenieursdiensten, interim inzet of vind een nieuwe collega via werving & selectie.

Wij helpen jou integraal én sociaal binnen de openbare ruimte.

ik heb een vraag

Waar mogen wij jou bij helpen? Stel hieronder jouw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Ervaringen van anderen

Zowel de directievoerder, als de toezichthouder als de projectleider waren zeer bekwaam in hun taak. Zij hebben alle drie op voortreffelijke wijze de werkzaamheden, in een bewoond gebied, tot tevredenheid van de opdrachtgever begeleid en uitgevoerd.
Jaap over het project
“Land van Winkel”
Wij hadden advies aangevraagd over snelheid remmende maatregelen. De rapportage was keurig en op tijd aangeleverd. Helder van tekst met duidelijk gemotiveerde conclusie.
Projectmanager Ed over het project
Advies snelheid remmende maatregelen.
Niels heeft van juli 2019 t/m april 2020 als toezichthouder infra beheer gewerkt voor Gemeente Amstelveen. Hij was breed inzetbaar en gemakkelijk benaderbaar. Wij hebben Niels als een prettig persoon ervaren.
Leidinggevende over
tijdelijke inzet toezichthouder
Ronald heeft voor de gemeente directievoering/ toezichthouding Precario gedaan. Hij maakte afspraken met nutsbedrijven en controleerde werken in uitvoering en financieel. Betrokkenheid stond hoog in het vaandel. De werkzaamheden waren bij Ronald in goede handen. Hij is duidelijk en direct en een projectleider K&L in spé.
Teamleider bij gemeente over
tijdelijke inzet toezichthouder.
Ricardo hield toezicht op diverse groenprojecten. Daarnaast voerde hij boomveiligheidscontroles (bvc) uit. Ik ben tevreden over zijn inzet. Ricardo is een rustig, leergierig persoon. Hij pakt zaken goed op, informeert duidelijk richting collega’s. Hij is prettig in omgang en humoristisch. Als toezichthouder groen staat hij open voor verbreding van zijn inzetbaarheid en is hij leergierig.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Ricardo
Peter ondersteunde ons tijdelijk als beheerder. Wij hadden specifiek iemand nodig met kennis van groen en beeldbestekken. Peter is communicatief goed, ook richting bewoners die meldingen deden. Hij is verder een prettig persoon in de samenwerking.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Peter

plan

een gesprek

Heb jij een vraag en wil jij deze persoonlijk bespreken? Plan een afspraak met onze adviseur Nicole. Zij helpt jou binnen NB2N verder.

Maak een afspraak voor jouw beste oplossing.

 

 

Kies een datum en
tijd. Onze afspraak
staat automatisch
in de agenda’s.