diensten

wat

zoek jij?

Jij hebt een specialist nodig

  • Voor jouw project in de openbare ruimte zoek jij een ingenieursbureau met kennis van civiele techniek, cultuurtechniek en groen
  • Via interim inzet zet jij tijdelijk een specialist in
  • Jij zoekt een deskundige collega via werving & selectie
  • Met coaching ontwikkel jij jouw medewerker verder

wil jij

meer weten?

Plan een 30 minuten afspraak

1627417767

Ervaringen van anderen

Niels heeft van juli 2019 t/m april 2020 als toezichthouder infra beheer gewerkt voor Gemeente Amstelveen. Hij was breed inzetbaar en gemakkelijk benaderbaar. Wij hebben Niels als een prettig persoon ervaren.
gemeente Amstelveen over tijdelijke inzet
toezichthouder
Zowel de directievoerder, als de toezichthouder als de projectleider waren zeer bekwaam in hun taak. Zij hebben alle drie op voortreffelijke wijze de werkzaamheden, in een bewoond gebied, tot tevredenheid van de opdrachtgever begeleid en uitgevoerd.
Jaap over project
"Land van Winkel"
- Nicole heeft met de WerkPizza een fantastisch en krachtig instrument ontwikkeld om mensen verder te helpen in hun loopbaan binnen de groene sector. De paralellen tussen pizza (waar ik dol op ben) en een baan zijn vergaand! Het is een prettige metafoor om mee te werken en het werkt! Ze luistert goed, weet de juiste vragen te stellen om zodoende belangrijke aspecten van een toekomstige baan te extraheren. Coaching en werving via Nicole is een aanrader als je (verder wilt) werken in het groen.
Mischa over coaching
review LinkedIn Nicole
Wij hadden advies aangevraagd over snelheid remmende maatregelen. De rapportage was keurig en op tijd aangeleverd. Helder van tekst met duidelijk gemotiveerde conclusie.
Ed over project
snelheid remmende maatregelen
Ronald heeft voor de gemeente directievoering/ toezichthouding Precario gedaan. Hij maakte afspraken met nutsbedrijven en controleerde werken in uitvoering en financieel. Betrokkenheid stond hoog in het vaandel. De werkzaamheden waren bij Ronald in goede handen. Hij is duidelijk en direct en een projectleider K&L in spé.
Teamleider bij gemeente over
tijdelijke inzet toezichthouder.
- Door de vele bedrijven in de groensector zag ik door de bomen het bos niet meer. Een gesprek met Nicole voelt net als een gesprek met een goede vriend die het uiterste uit jouw carrièrekeuze probeert te halen. De vestiging dat als huiskamer is ingericht staat gelijk aan hoe het gesprek ingestoken wordt qua sfeer. Transparante, doordachte en meelevende methoden hielpen mij om meer inzicht te krijgen in mijn ambities en cultuur van het bedrijf dat bij mij past binnen de groensector.
Lars over coaching
LinkedIn review Nicole
- Met NB2N en Nicole in contact geraakt doordat mijn oog op een tweetal vacatures viel. Een erg prettig kennismakingsgesprek gehad met Nicole waar we het uitvoerig hebben gehad over wie ik ben en wat ik graag zou willen doen. Er werd goed meegedacht en snel gehandeld. Twee dagen na het gesprek met Hall4 een sollicitatiegesprek met mijn voorkeur vacature en binnen een week was alles rond! Nu een maand verder op mijn nieuwe plek en dik tevreden! Ook erg leuk dat het contact met Hall4 blijft en dat er oprecht interesse wordt getoond in je verdere loopbaan.
Tessa over werving & selectie
google review
Ricardo hield toezicht op diverse groenprojecten. Daarnaast voerde hij boomveiligheidscontroles (bvc) uit. Ik ben tevreden over zijn inzet. Ricardo is een rustig, leergierig persoon. Hij pakt zaken goed op, informeert duidelijk richting collega’s. Hij is prettig in omgang en humoristisch. Als toezichthouder groen staat hij open voor verbreding van zijn inzetbaarheid en is hij leergierig.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Ricardo
Peter ondersteunde ons tijdelijk als beheerder. Wij hadden specifiek iemand nodig met kennis van groen en beeldbestekken. Peter is communicatief goed, ook richting bewoners die meldingen deden. Hij is verder een prettig persoon in de samenwerking.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Peter

wat is

jouw vraag?

Heb jij een vraag over een van de diensten van NB2N? Stel deze via het formulier of maak een belafspraak met Nicole. Wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.