Werken aan projecten in de openbare ruimte

ik wil

In jouw betere baan kan jij je ontwikkelen en breng jij waarde. Wanneer sta jij in jouw kracht?  Maak direct een afspraak!

vacatures

Onze interne en externe vacatures plaatsen wij zo snel mogelijk online. Wil jij geen vacature missen? Schijf je in als werkzoekende!

Maak en afspraak voor een kennismakingsgesprek!

 

Of ga direct naar de vacatures!

Ervaringen van anderen

Ik ben echt heel fijn begeleid in de zoektocht naar een nieuw uitdaging. Ze doet hier net even die paar extra stapjes om je echt goed te leren kennen. Waardoor ze ook echt de perfecte functie voor je kan vinden. Ik zou het iedereen aan raden.
Niek over loopbaanbegeleiding
-Google review-
Met NB2N en Nicole in contact geraakt doordat mijn oog op een tweetal vacatures viel. Een erg prettig kennismakingsgesprek gehad met Nicole waar we het uitvoerig hebben gehad over wie ik ben en wat ik graag zou willen doen. Er werd goed meegedacht en snel gehandeld. Twee dagen na het gesprek een sollicitatiegesprek met mijn voorkeur vacature en binnen een week was alles rond! Nu een maand verder op mijn nieuwe plek en dik tevreden! Ook erg leuk dat het contact met Nicole blijft en dat er oprecht interesse wordt getoond in je verdere loopbaan.
Tessa over werving & selectie
-Google review-
Nicole heeft met de WerkPizza een fantastisch en krachtig instrument ontwikkeld om mensen verder te helpen in hun loopbaan binnen de groene sector. De paralellen tussen pizza (waar ik dol op ben) en een baan zijn vergaand! Het is een prettige metafoor om mee te werken en het werkt! Ze luistert goed, weet de juiste vragen te stellen om zodoende belangrijke aspecten van een toekomstige baan te extraheren. Coaching en werving via Nicole is een aanrader als je (verder wilt) werken in het groen.
Mischa over loopbaanbegeleiding
-LinkedIn review-
Nicole heeft mij goed op weg geholpen in de zoektocht naar een baan. Ze denkt mee over wat echt bij iemand past en gaat hier actief mee aan de slag. Daarbij is het contact erg persoonlijk en laagdrempelig. Mocht je op zoek zijn naar een baan in de groene leefomgeving, neem dan zeker even contact op!
Jeroen over loopbaanbegeleiding
-LinkedIn review-
Tijdens de zoektocht naar mijn eerste baan ben ik in contact gekomen met Nicole. Met de "Werkpizza" heeft zij mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, wat ik kan betekenen voor een bedrijf en wat ik zoek in een baan. Nicole heeft vele jaren ervaring en kennis binnen de groene leefomgeving. Daarbij kan ik haar dus van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een mooie baan!
William over loopbaanbegeleiding
- LinkedIn review-
Via Linkedin ben ik in contact met NB2N (toen Hall4). Ik kan Nicole ten zeerste aan bevelen, er wordt tijdens een intakegesprek effectief de tijd voor je genomen. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken wat er echt bij je past. Ze probeer je nieuwe inzichten te geven als een stukje advies. Heel erg prettig hoe er mee gedacht wordt in de zoektocht naar waar je echt gelukkig van wordt. Daarnaast grote complimenten bij het mee denken na de intake. Persoonlijk word ik heel erg blij van de kwaliteiten en de hulp die Nicole biedt. Nicole is zeker een aanbeveling.
Alexander over loopbaanbegeleiding
-LinkedIn review-
Door de vele bedrijven in de groensector zag ik door de bomen het bos niet meer. Een gesprek met Nicole voelt net als een gesprek met een goede vriend die het uiterste uit jouw carrièrekeuze probeert te halen. De vestiging dat als huiskamer is ingericht staat gelijk aan hoe het gesprek ingestoken wordt qua sfeer. Transparante, doordachte en meelevende methoden hielpen mij om meer inzicht te krijgen in mijn ambities en cultuur van het bedrijf dat bij mij past binnen de groensector.
Lars over gesprek tijdens zijn studie
-LinkedIn review-

vraag een

gesprek aan

Jouw werk is belangrijk. Daarom zoek jij werk waarbij jij in je kracht staat. Werk met ontwikkeling, waarde en de juiste werkcultuur. Wanneer sta jij in je kracht?

 

Boek nu een gratis loopbaangesprek van 90 minuten