Werken bij Nb2n

Wil jij werken aan uitdagende projecten bij Nb2n? Solliciteren is eenvoudig. Stuur je cv en motivatie naar nicole.behnke@nb2n.nl. Nicole is verantwoordelijk voor de recruitment. Zij nodigt je uit voor een eerste kennismaking en bespreekt je talenten, waar je energie van krijgt en wat je kennis is. Vervolgens Wil je eerst meer informatie? Lees dan verder: 

Boven, op en onder het maaiveld, dat is ons werkterrein en daar voelen wij ons thuis. Een Nb2n-er durft het hoofd boven het maaiveld uit te steken óf eronderdoor te graven. Wij geven onze opdrachtgevers eerlijk advies en dat vraagt soms lef. Weet dat de organisatie hierin achter je staat en je stimuleert na te denken over de beste oplossing.  

Aangezien wij gespecialiseerd zijn op kennis- en capaciteitsvraagstukken in de fysieke leefomgeving, zijn er een aantal eigenschappen waar iedere Nb2n-ers aan voldoet. 

 

 • Je hebt een afgeronde opleiding en/of gedegen werkervaring gericht op de fysieke leefomgeving, zowel civiel- en cultuurtechnisch als water en groen; 
 • Je hebt een brede interesse en kennis van de openbare ruimte; 
 • Je bent sociaal; 
 • Je kan je rol/taak binnen een project goed invullen;  
 • Je hebt een rijbewijs B of A; 
 • Je bedenkt of maakt plannen die goed doordacht en uitvoerbaar zijn; 
 • Je wilt je verder ontwikkelen, persoonlijk én vaktechnisch; 
 • Je hebt respect voor de ideeën en waarden van andere mensen. 

Heb jij deze eigenschappen? Maak direct een afspraak!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wat bieden wij onze Nb2n-ers:

Veiligheid 

Veiligheid zit in ons DNA. Dit zie je in de gehele bedrijfsvoering terug, zowel in persoonlijke veiligheid als veilig werken. Werk je binnen de normen en waarden van Nb2n, ben je als medewerker zeker van je baan. Veilig werken staat bij ons bovenaan. Hiervoor volgt iedereen cursussen en trainingen en verlangen we dat iedereen op ieder project zijn of haar gezonde verstand gebruikt.  

Werkgeluk 

Werk dat je uitdaagt, haalbaar is en in balans met je privé situatie, zo werken wij aan werkgeluk. Doordat een Nb2n-er in zijn kracht staat, zijn de resultaten van het werk beter. Als organisatie staan wij achter onze mensen, zo hebben zij de ruimte zich te ontwikkelen op een manier die bij ze past. 

Ontwikkeling  

Niemand is gelijk, maar wel gelijkwaardig. Daarom kijken wij naar jou als persoon en welke ontwikkeling bij je past. Bij ons krijg je geen vast schema of pakket trainingen. Jouw ontwikkeling start met inhoudelijk gesprekken. Vanuit deze gesprekken, faciliteren wij je in jouw ontwikkeling. Door opleiding, uitdagende projecten of door je te koppelen aan een van je collega's die je ‘on the job’ trainen. Wij zorgen dat je het juiste gereedschap en de mogelijkheden krijgt. 

Projecten  

Je hebt natuurlijk gezien dat wij kennis- en capaciteitsvraagstukken in de fysieke leefomgeving oplossen. Onze projecten zijn net zo divers als onze collega's. Wij zoeken projecten die passen bij onze mensen. Uiteraard lukt dit niet altijd 100%. Het lukt wel vaak, juist omdat wij gedreven zijn en projecten aantrekken die bij ons passen. Wat drijft jou? Kijk bij de Thema's {link: thema's} wat wij allemaal doen. 

Diversiteit 

Tijdens een vergadering of teamuitje zie je een zeer divers gezelschap. Mensen die je misschien niet zo snel bij elkaar verwacht. Juist deze diversiteit zorgt voor een respectvolle werkcultuur. Wat ons bindt is de fysieke leefomgeving en de liefde voor ons vak. Nieuwsgierig wie er bij Nb2n werkt? Hier kan je zien wie je toekomstige collega's zijn! {link: nb2n-ers}

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij Nb2n gaat werken krijg je: 

 • Een goed salaris, passend bij je ervaring en kennis; 
 • Een leaseauto. Hierin geven we ruime keuzevrijheid; 
 • Indien nodig een laptop met de software die je voor je projecten nodig hebt; 
 • Een telefoon. Ook hierin krijg je keus in merk en type; 
 • Een werkweek van 36 uur; 
 • De optie parttime te werken. 

Wij denken met je mee hoe je werk en privé optimaal kan combineren. Daarnaast investeren we in je ontwikkeling door opleidingen en trainingsdagen. 

Wil jij werken bij Nb2n? Stuur je cv en motivatie naar nicole.behnke@nb2n.nl. Je kan ook een terugbelverzoek sturen wanneer je nog vragen hebt.