Ellaline Roepers Nb2n
Wil je meer van Niek weten?

 

 
Ede en Ellaline
 

Ellaline Roepers

Gedreven projectleider met expertise in het samenbrengen van teams

Sinds maart 2019 ben ik in dienst van Nb2n. Ik heb ruime ervaring bij diverse overheidsinstanties opgedaan, waarbij ik diverse functies heb vervuld bij gemeente Almere.

 

Ik heb voornamelijk ervaring als project/procesleider bij beheer en onderhoud gerelateerde projecten in de vakgebieden groen, civiel en spelen.

 

Door mijn opdrachtgevers word ik gevraagd door mijn gedrevenheid. Met mijn enthousiasme en mijn kunde kan ik op korte termijn diverse partijen met uiteenlopende belangen samenbrengen. Ik weet mensen te enthousiasmeren en te overtuigen van een goede samenwerking. Dat resulteert in voortgang in projecten die soms vastgelopen lijken te zijn. Ik maak mij eigenschappen van uiteenlopende projecten snel eigen. Ik zorg dat de ontbrekende stukjes voor een succesvolle voorbereiding en uitvoering aangevuld worden. Ik stel mij altijd ondersteunend naar mijn opdrachtgever op en voer de werkzaamheden op de achtergrond uit. Een gezamenlijke eindresultaat is hetgeen waar ik de meest energie van krijg.

 

Naast mijn relevante opleidingen volg ik IPMA-C om nog verder te professionaliseren.