over NB2N

werken bij

NB2N?

De mens centraal

Bij ingenieursbureau NB2N werken we aan een betere buitenruimte voor mensen. Onze deskundigen kijken naar alles wat nodig is buiten. Bijvoorbeeld de wegen, leidingen en ecologie. Maar denk ook aan gedrag en veiligheid.

Een goed ingerichte buitenruimte is op alle vlakken veilig, integraal en goed te beheren.

Hoe doen we dit?

We beginnen elk project met een duidelijk plan voor het eindresultaat. Is het veilig? Houden we met alles rekening? Is het gemakkelijk te onderhouden? Met deze vragen in gedachten, plannen we alles zorgvuldig. Van het begin tot het eind van elk project.

We luisteren goed naar de mensen met wie we werken en vragen wat zij nodig hebben. Dit helpt ons om buitenruimtes te maken die veilig, integraal en goed te beheren zijn.

onze visie

en waarden

Veilig

Voor ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats. We zorgen daarom voor:

  • Jouw persoonlijke veiligheid
  • Veiligheid tijdens onze projecten
  • Een veilige buitenruimte voor iedereen

Integraal

Alles in de buitenruimte hangt met elkaar samen. Wij stemmen alle onderdelen van een project goed op elkaar af.

Het resultaat is een functionele en samenhangende buitenruimte.

Persoonlijk

Ons werk draait om mensen. We nemen de tijd elkaar te leren kennen. Dit helpt ons dieper in te gaan op de werkelijke behoeften achter elke vraag.

We bouwen aan projecten en aan waardevolle relaties.

In between – Onze unieke positie

Ronnie Niesink richtte in 2011 NB2N op. Zijn doel was een veilige omgeving maken voor mensen. Ronnie: “Ik wilde bewijzen dat je als bureau een hecht team op kan bouwen. Een plek waar mensen ontwikkelen en waar ze graag blijven werken.

De naam NB2N staat voor in between", wat ‘ertussenin’ betekent. Wij werken tussen het eerste idee en de realisatie van projecten. Bijvoorbeeld als tijdelijke collega of bij het begeleiden van een project.

Van detachering naar ingenieursbureau

We zijn gestart als detacheringsbureau. Onze vaste medewerkers helpen andere organisaties en projecten. Sinds 2021 zijn we ook gestart met projecten op het ingenieursbureau. De kennis van externe projecten wordt nu ingezet voor de ontwikkeling van de buitenruimte.

Ronnie zegt: 'Als je zegt dat je mensen en hun leefomgeving belangrijk vindt moet je dat ook echt doen. Dus toen we konden beginnen met ingenieursdiensten hebben we die kans meteen serieus genomen.'

Ons ingenieursbureau groeit. We kunnen snel reageren op nieuwe opdrachten en kwaliteit leveren, omdat we onze deskundigen slim inzetten.

Met onze ingenieursdiensten en interim inzet wordt jouw idee gerealiseerd.