over NB2N

werken bij

NB2N?

De mens centraal

Bij NB2N vinden we de perfecte balans tussen mens, techniek, en natuur in elke buitenruimte. Ons team van deskundigen zorgt dat jouw idee gerealiseerd wordt. Dat gebeurt vanuit de verschillende vakdisciplines. Door deze totaalaanpak bereik jij sneller je doel van een veilige, mooie én praktische buitenruimte.

We zijn je betrouwbare collega met specialistische kennis. Je partner in de realisatie van projecten. Ook zijn we de adviseur die je helpt je doelen te bereiken.

onze visie

en waarden

Kennisdeling

We helpen organisaties met onze expertise, waarbij samenwerking en veiligheid voorop staan.

Gezonde werkomgeving

We zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gelukkig en gewaardeerd voelen, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Veilige buitenruimte

We streven naar het creëren van buitenruimtes waar mensen zich veilig en prettig voelen.

In between – Onze unieke positie

Ronnie Niesink richtte in 2011 NB2N op met de visie om zowel mensen als hun leefomgeving te ondersteunen. Ronnie: “Ik wilde bewijzen dat je als detacheringsbureau een hecht team op kan bouwen, waar mensen zich kunnen ontwikkelen en waar ze graag blijven werken.

De naam NB2N staat voor "in between". Wij positioneren ons tussen het idee en de realisatie van projecten. Of het nu gaat om een NB2N’er als tijdelijke collega tussen opdrachtgever en uitvoerder, of de begeleiding van een project van idee naar realisatie, wij zijn de schakel die mensen en projecten verbindt.

Van interim inzet naar ingenieursbureau

De eerste 10 jaar werkten we alleen via tijdelijke inzet binnen andere organisaties. In 2021 ontstond bij enkele collega's de wens om eigen projecten te gaan draaien. Hierdoor wilden ze hun kennis nog beter inzetten, ontwikkelen en meer balans brengen in de buitenruimte.

Ronnie: “Wanneer je zegt dat je mens en leefomgeving centraal stelt, moet je dat ook doen. Dus toen de vraag om met ingenieursdiensten te starten kwam, pakten we hem serieus op. ”

Het ingenieursbureau groeit. Door de slimme inzet van collega’s vanuit interim inzet, hebben we de capaciteit snel te schakelen bij nieuwe opdrachten en kwaliteit te leveren. Door de combinatie van het ingenieursbureau en interim inzet helpen we jouw idee concreet te maken.