contact

Neem contact op met NB2N!

Met 27 specialisten in de openbare ruimte hebben wij alles in huis voor jouw project. Of het nu gaat om tijdelijke inzet van een collega, ingenieursdiensten, coaching, advies of een nieuwe baan.

werken aan de openbare ruimte doen wij samen.

Stel jouw vraag in het onderstaande formulier of neem contact op via 035-8200332.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Hier vind jij ons op sociale media

adressen

Kantoor in Baarn
Baarnsche Dijk 4d
3741 LR Baarn

035 82 00 332

Kantoor in Arnhem
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem

026 82 00 391

fmovies
google maps insert

Waar kan NB2N jou mee helpen?

Plan eenvoudig een gesprek

plan zelf een

gesprek

Jij maakt rechtstreeks een afspraak met onze adviseur Nicole.

Als adviseur marketing spreekt zij graag nieuwe mensen én weet zij welke NB2N'er jou het best kan helpen.

 

Het gesprek duurt 15 tot 30 minuten.

Nicole is nieuwsgierig naar jouw vraag

Kies een datum en tijd.
Onze afspraak staat
automatisch in de agenda's.

 

Ervaringen van anderen

Zowel de directievoerder, als de toezichthouder als de projectleider waren zeer bekwaam in hun taak. Zij hebben alle drie op voortreffelijke wijze de werkzaamheden, in een bewoond gebied, tot tevredenheid van de opdrachtgever begeleid en uitgevoerd.
Jaap over het project
“Land van Winkel”
Wij hadden advies aangevraagd over snelheid remmende maatregelen. De rapportage was keurig en op tijd aangeleverd. Helder van tekst met duidelijk gemotiveerde conclusie.
Projectmanager Ed over het project
Advies snelheid remmende maatregelen.
Niels heeft van juli 2019 t/m april 2020 als toezichthouder infra beheer gewerkt voor Gemeente Amstelveen. Hij was breed inzetbaar en gemakkelijk benaderbaar. Wij hebben Niels als een prettig persoon ervaren.
Leidinggevende over
tijdelijke inzet toezichthouder
Ronald heeft voor de gemeente directievoering/ toezichthouding Precario gedaan. Hij maakte afspraken met nutsbedrijven en controleerde werken in uitvoering en financieel. Betrokkenheid stond hoog in het vaandel. De werkzaamheden waren bij Ronald in goede handen. Hij is duidelijk en direct en een projectleider K&L in spé.
Teamleider bij gemeente over
tijdelijke inzet toezichthouder.
Ricardo hield toezicht op diverse groenprojecten. Daarnaast voerde hij boomveiligheidscontroles (bvc) uit. Ik ben tevreden over zijn inzet. Ricardo is een rustig, leergierig persoon. Hij pakt zaken goed op, informeert duidelijk richting collega’s. Hij is prettig in omgang en humoristisch. Als toezichthouder groen staat hij open voor verbreding van zijn inzetbaarheid en is hij leergierig.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Ricardo
Peter ondersteunde ons tijdelijk als beheerder. Wij hadden specifiek iemand nodig met kennis van groen en beeldbestekken. Peter is communicatief goed, ook richting bewoners die meldingen deden. Hij is verder een prettig persoon in de samenwerking.
Teammanager gemeente over
tijdelijke inzet Peter
Door de vele bedrijven in de groensector zag ik door de bomen het bos niet meer. Een gesprek met Nicole voelt net als een gesprek met een goede vriend die het uiterste uit jouw carrièrekeuze probeert te halen. Transparante, doordachte en meelevende methoden hielpen mij om meer inzicht te krijgen in mijn ambities en cultuur van het bedrijf dat bij mij past binnen de groensector.
Lars over gesprek tijdens zijn studie
LinkedIn
Tijdens de zoektocht naar mijn eerste baan ben ik in contact gekomen met Nicole. Met de "Werkpizza" heeft zij mij geholpen mezelf beter te leren kennen, wat ik kan betekenen voor een bedrijf en wat ik zoek in een baan. Daarbij kan ik haar dus van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een mooie baan!
William over loopbaanbegeleiding
LinkedIn review

Zoek jij een betere baan? 

Plan eenvoudig een loopbaangesprek met Nicole

Vraag een

loopbaangesprek

aan

Jouw werk is belangrijk in je leven. Jij zoekt werk waarin jij in je kracht staat. Met ontwikkeling en een fijne cultuur. Samen met Nicole onderzoek jij jouw kracht.

 

Dit is de basis voor een succesvolle bemiddeling en coaching.

 

Kies een datum en tijd.
Onze afspraak staat
automatisch in de agenda’s.