Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing. Zij vertelt over haar rol binnen NB2N en waar zij mee kan helpen.

Wat is jouw rol binnen de organisatie?

Ik ben verantwoordelijk voor de werving & selectie en de marketing. Dit doe ik voor externe organisaties, van adviesbureau tot overheid.

Natuurlijk spreek ik ook mensen voor NB2N. Voor het bemiddelen hou ik loopbaangesprekken. Soms aangevuld met coaching, wanneer iemand meer gesprekken wilt.

Verder ben ik verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Mijn expertise is net anders dan die van mijn vakcollega’s. Maar wel in relatie tot de leefomgeving.

Op welke manier help jij mensen?

Dat is afhankelijk of de hulpvraag vanuit een organisatie of een persoon komt.

Voor organisaties zoek ik de juiste persoon binnen een team. Vakkennis kan je leren, maar intrinsieke motivatie en talenten moeten passen bij de werkcultuur. Daarvoor leer ik de organisatie kennen. Wat is de sfeer en hoe zit een team in elkaar. Mensen die binnen een organisatie in hun kracht staan, werken beter en blijven langer.

Voor een werkzoekende en coachee ben ik een sparringpartner. Het liefst ontvang ik je in onze gespreksruimte in Arnhem voor een persoonlijk gesprek. Dan is het zoeken, waar liggen je talenten en waar krijg je energie van. Met doorvragen zoek ik het onderliggende antwoord. Dus niet het sociaal wenselijke of veilige.

Gespreksruimte in Arnhem?

Ik werk vanuit Arnhem, hier heeft NB2N een gespreksruimte. Op steenworp afstand van hogeschool Van Hall Larenstein en de HAN. Daarnaast is Arnhem goed bereikbaar vanuit andere hogescholen en universiteiten.

Wanneer nodig ga ik natuurlijk naar kantoor in Baarn.

Welke mensen spreek jij?

Van starter tot ervaren mensen binnen de openbare ruimte. Doordat ik dichtbij scholen zit ben ik goed zichtbaar en bereikbaar voor studenten. Juist die eerste baan kan veel bepalen in je carrière. Daarom geef ik trainingen voor studenten. Bijvoorbeeld over LinkedIn, talenten, cv’s, wat ze nodig hebben. Bijvoorbeeld in 2021 tijdens de lockdown een training over veerkracht.

Mensen kennen mij dan van hun studie. Zodat ze later in hun carrière gemakkelijker contact opnemen.

Hoe ben jij dit werk bij NB2N gaan doen?

In 2014 vroeg Ronnie of ik met hem wilde samenwerken. Destijds had ik al ruim 10 jaar ervaring als consultant bij een groen uitzendbureau. Mijn groene netwerk was een mooie aanvulling voor NB2N.

Samen met Willem Zevenbergen is HALL4 ontstaan. Een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in de openbare ruimte. Willem ging na 2 jaar terug naar zijn oude vakgebied en passie, bomen. Toen werd ik het gezicht van HALL4. Veel heb ik zelf gedaan, naast loopbaangesprekken en werving & selectie de marketing en alle communicatie en procedures. Gelukkig met hulp van mijn collega’s bij NB2N.

Mijn werk voor HALL4 en NB2N versmolt met elkaar. In de zomer van 2022 heb ik samen met Ronnie en Pia besloten als NB2N verder te gaan. Inhoudelijk is mijn werk hetzelfde, alleen de naam is anders.

Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing. Jouw vragen over NB2N en onze diensten beantwoord zij graag. 

Nicole Behnke

Nicole Behnke is adviseur werving en selectie en marketing

Adviseur werving & selectie

Ik help met de betere baan

ik heb kennis van:

  • Advisering
  • Adviseur
  • Openbare Ruimte
  • Samenwerken
  • Werving en selectie
  • Zelfsturing