Daniëlle Hehenkamp

Daniëlle Hehenkamp is officemanager. Met haar ervaring zorgt ze voor een efficiënte workflow.

Kun je iets vertellen over je ervaring?

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als receptioniste bij een grote organisatie in de gezondheidszorg. Naast de receptie ondersteunde ik bij HR, financiën en marketing.

Wat motiveert je in je werk?

Onderdeel zijn van het team motiveert mij. Daarbij zorg ik het liefst dat de processen op de achtergrond goed verlopen. In deze baan kan ik mijn talenten goed inzetten. Ik werk parttime en deel mijn tijd slim in. Hierdoor kan ik het werk bij NB2N goed combineren met mijn privéleven.

Welke talenten zet jij als officemanager in?

Ik heb 3 talenten die erg handig zijn als officemanager. Ik leg eenvoudig contact en kan mijzelf goed verwoorden. Daarnaast ben ik goed in multitasking. Ook ben ik sterk in planning en organisatie.

Wat zijn enkele persoonlijke eigenschappen en interesses die jou typeren?

Ik ben ordelijk en nauwkeurig. Daarnaast ben ik stressbestendig. Ik stel goed prioriteiten en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. In mijn vrije tijd ben ik graag actief buiten. Bijvoorbeeld met paarden of skeeleren met mijn oudste dochter.

Wat geeft jou energie in je werk?

Het organiseren van projecten zodat alles soepel verloopt. Wanneer dit lukt en iedereen tevreden is krijg ik daar veel energie van. Het liefst ondersteun ik mijn collega’s op de achtergrond. Laat anderen maar het woord voeren.

Hoe heb je werk en gezin gecombineerd?

In 2022 kreeg ik een kindje. Ik nam toen een pauze om voor mijn gezin te zorgen. Nu werk ik parttime. Zo kan ik mijn werk en gezin goed combineren.

Daniëlle Hehenkamp

Officemanager

Een gezellige én efficiënte workflow

Ik heb ervaring met

  • Openbare Ruimte
  • Samenwerken
  • Veranderen
  • Zelfsturing