Over NB2N

Pia Wouters

Wat doe jij als projectcoördinator?

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de medewerker in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld vragen binnen opdrachten en personeelsvragen. Daarnaast houd ik contact met de opdrachtgevers.

Wat doe je als 'geluk manager'?

Als geluk manager zorg ik dat iedereen goed in z'n vel zit.

Hoe zorg je dat mensen goed in hun vel zitten?

Ik kan goed relativeren en heb veel begrip voor de situaties waarin collega's zitten. Ik heb jaren gewerkt als uitvaartbegeleider, hier leerde ik empathisch te zijn, zonder meegevoerd te worden in emotie. Hierdoor kan ik een professionele afstand houden en er voor de mensen zijn. En ik voel mij gesterkt doordat Ronnie en de organisatie achter mij staat.

Wat zijn belangrijke voorwaarden binnen werk?

Werkcultuur, veiligheid, je gezien voelen, ontwikkeling, balans, respect. Ik kan nog wel een tijd doorgaan. Arbeidsvoorwaarden zijn maar een klein onderdeel van je werk. Die moeten goed zijn, zodat je goed kan leven en leuke dingen kan doen. Ik kijk verder, hoe zitten mensen in hun vel binnen een project en met directe collega's. Heeft iemand extra uitdaging nodig met een opleiding of hogere functie, of is er meer behoefte aan rust. En soms wil iemand gewoon z'n verhaal kwijt, dan ben ik er ook voor ze.

Waar volg je de opleiding 'geluk management'?

Die opleiding krijg je vooral door veel mee te maken en te doen. Na de Havo heb ik Schroevers managementassistent afgerond. Verder heb ik veel cursussen en interne opleidingen gevolgd. Vooral bij AT&T heb ik veel gedaan, van Avatar training tot conflictmanagement.

Wat heb je voor de commerciële dienstverlening gedaan?

Ik heb in veel sectoren gewerkt: de banksector, telecom, de detachering, handelsonderneming tot de uitvaartbranche en nu geluk manager in de commerciële dienstverlening.
De functies waren altijd gericht op organiseren en mensen. Van managementassistent voor een team van 80 mensen tot persoonlijke begeleiding bij een uitvaart. De aandacht voor mensen is belangrijk en mij met de paplepel ingegoten. Het zit in mijn DNA.

Pia 600x600

Projectcoördinator

Respect en aandacht voor de persoon

  • Advies
  • Samenwerken
  • Openbare ruimte
  • Organisatieontwikkeling
  • Zelfsturing