Ronnie Niesink

Ronnie Niesink is directeur en oprichter van NB2N. Hij vertelt over zijn bedrijf en wat hij belangrijk vindt.

Waarom zijn uitdagende projecten belangrijk voor jou?

Gezondheid en veiligheid van de medewerkers staat voorop. Gezonde mensen zoeken uitdagingen, ook in het werk. Uitdagende projecten zijn dan belangrijk. Wij zorgen voor gunstige randvoorwaarden. Hierdoor houden onze NB2N’ers de focus op projecten.

Waarom zet jij de medewerkers op één?

Door de veiligheid en autonomie die onze mensen krijgen, zetten zich 100% in voor een project. Zo leveren wij meerwaarde voor de samenwerkende organisaties. NB2N’ers zijn als mens zichzelf en dragen volop bij aan de organisatie.

Hoe omschrijf jij jezelf als directeur?

Vaak hoor ik dat ik mij niet gedraag als 'directeur'. Dit zie ik als een compliment. Uiteraard draag ik de eindverantwoordelijkheid. Daarnaast ben ik onderdeel van het team. Zelf omschrijf ik mij als meewerkend directeur. Als zaken geregeld moeten worden, zorg ik daarvoor.

Wat bedoel jij met een 'meewerkend directeur'?

Als het nodig is werk ik mee. Zo hadden wij een project met veel tekenwerk. De deadline kwam al dichtbij en toen ben ik zelf gaan tekenen. Alles was volgens afspraak klaar. Ik ben ooit als tekenaar begonnen, dus na wat oefenen, zat ik er weer helemaal in.

In de beginjaren van NB2N werkte ik zelfs fysiek buiten mee. Nu wij groter zijn, is dát niet meer nodig.

Wat is jouw belangrijkste taak bij NB2N?

Dat is veiligheid bieden voor de medewerkers. Veiligheid van werk en ontwikkeling. Een veilige omgeving geeft mijn medewerkers ruimte dat te doen wat goed is voor een project. Hiermee dragen wij bij aan een betere leefomgeving.

Door te blijven ontwikkelen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, doe ik er alles aan om een goed werkgever en betrouwbare partner te zijn.

Waarom ben jij met jouw onderneming gestart?

Zoals zoveel ondernemers wilde ik mijn ideeën in de praktijk brengen. In mijn geval mijn visie op projectmatig werken en personeelsbeleid.

Na mijn studie MBCS, toen nog 't Vanck, werkte ik in de praktijk. Ik heb bos- en natuurbeheer en land water en milieu gedaan, dus ik was breed inzetbaar. Ik heb alle kansen gepakt die mij gegeven werden. Van opleidingen zoals managementwetenschappen tot het voorzitterschap van de alumnivereniging VvA.

Door deze werkhouding kreeg ik naast veel kennis ook praktijkervaring met verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Het liet mij zien dat het anders kon met betere samenwerking tussen mensen en vakgebieden. Uiteindelijk moeten wij integraal samenwerken binnen de openbare ruimte.

Ik ben trots op het team dat deze boodschap in de praktijk uitdraagt, zodat wij mooie projecten realiseren.

Ronnie Niesink is als directeur verantwoordelijk voor de koers van het bedrijf. Wil jij graag weten hij NB2N jou kan helpen?

Ronnie Niesink

Directeur

Met NB2N wil ik bijdragen aan een betere leefomgeving

Ik heb ervaring met:

  • Civiel techniek
  • Cultuurtechniek
  • Groentechniek
  • Openbare Ruimte
  • Samenwerken
  • Zelfsturing