Jij bent bijna klaar met jouw middelbare opleiding en zoekt een nieuwe school. Misschien zoek jij een opleiding waarmee jij kunt werken in de buitenruimte.

  • Hoeveel verdien jij in de buitenruimte?
  • Hoe vergroot ik mijn kans op een baan in mijn studierichting?
  • Welke beroepen zijn er in de buitenruimte?

Onderaan deze pagina vind jij een lijst met 27 mogelijke beroepen in de buitenruimte.

Hoeveel verdien jij in de buitenruimte?

een boom met vallende geldbladeren. wat verdien je in de buitenruimte

 

Jij vraagt je waarschijnlijk af wat jij kunt verdienen als professional in de buitenruimte. Een logische vraag, nietwaar?

Dit is vooral relevant gezien de diversiteit aan beroepen in dit veld. Het antwoord is echter niet eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld naar een jurist en een ecoloog; hun salarissen verschillen enorm.

Vergroot jouw kansen

De vraag naar specialistische kennis speelt ook een rol. Beschik jij bijvoorbeeld over zowel goede theoretische als praktische kennis op het gebied van civiele techniek? Dit is zeldzaam. En aangezien minder mensen over deze combinatie van kennis beschikken, kun jij het al raden: dit leidt vaak tot een hoger salaris.

Hoe populair is de opleiding?

Aan de ene kant heeft dus de vraag naar jouw specialistische kennis invloed op jouw salaris. Aan de andere kant speelt de populariteit van opleidingen en beroepen een rol. Een groter aanbod van professionals leidt vaak tot lagere salarissen.

Bedenk dat jouw klasgenoten toekomstige concurrenten op de arbeidsmarkt kunnen zijn.

Onderzoek daarom goed wat jou interesseert en waar jouw talenten liggen. Wanneer jij iets leuk vindt, leer jij beter en blijf jij jouw leven lang leren. Uiteindelijk zal deze inzet zich weerspiegelen in jouw salaris.

27 mogelijke beroepen

De onderstaande 27 beroepen vormen slechts een deel van jouw mogelijkheden in onze leefomgeving.

Het aanbod van opleidingen in Nederland en in het buitenland is omvangrijk. Bovendien veranderen deze opleidingen met de tijd. Zowel de inhoud als de naam van een opleiding kan wijzigen. Zoek daarom altijd naar de meest actuele informatie.

Met deze lijst én jouw nieuwsgierigheid vind jij ongetwijfeld een opleiding in de buitenruimte die bij jou past.

Alle NB2N’ers staan op deze pagina. De werkcultuur, die kan je het best zelf ervaren. Daarom is het mogelijk eerst een dag mee te lopen op het ingenieursbureau.

Welk beroep past bij jou?

Waar dacht jij aan bij werken in de buitenruimte? Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Of je nu interesse hebt in een rol als bestuurder, boomchirurg of boswachter, de buitenruimte biedt een breed scala aan kansen.

Jouw talenten bepalen jouw pad. Ben jij een ster in het leggen van contacten of blink jij uit in het analyseren van cijfers?

Voor welk beroep kies jij om een betere balans in de buitenruimte te creëren?

Heb jij een korte vraag, stel deze via het formulier of neem telefonisch contact op.

wat is

jouw vraag?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Stel jij je vraag liever telefonisch? Maak een belafspraak.